Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Milu Moderátor

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Galbovka umělecký dort

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
small.x promazaný korpus

|
Zaslal: po duben 01, 2013 3:54 pm Předmět: |
|
|
holky pořád koukám na tuhle pistolku
http://cukrarske-pomucky.cz/airbrush-2127/
vy, co to používáte -objedete se bez víčka na nádobku s barvou ? A jaké jehly nejčastěji používáte ? Je jehla 0,5 mm důležitá ?
díky za každý příspěvek _________________ experiment by měl mít své hranice, ale fantazii se prý meze nekladou : )), |
|
Návrat nahoru |
|
 |
enza krém v pytlíku

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
světluškaaš hotový dort

Založen: 18.9.2007 Příspěvky: 1038 Bydliště: Západní čechy, Aš
|
Zaslal: po duben 01, 2013 4:44 pm Předmět: |
|
|
Small víčko nepotřebuješ a jehla je ti taky jedno  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milu Moderátor

|
Zaslal: po duben 01, 2013 5:08 pm Předmět: |
|
|
ta na honzikovyvlacky je čínská _________________ Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
small.x promazaný korpus

|
Zaslal: po duben 01, 2013 5:18 pm Předmět: |
|
|
oni ji číňani mají, ale kompresor bych musela koupit zvlášť. taky by mě zajímalo, jestli ta dvoučinná(regulace barvy i vzduchu)je tak rozdílná od jednočinné _________________ experiment by měl mít své hranice, ale fantazii se prý meze nekladou : )), |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sárinka umělecký dort

|
Zaslal: po duben 01, 2013 6:35 pm Předmět: |
|
|
SMALL, já regulaci využívám. ..... a čínské je dneska v podstatě všechno, to bych neřešila. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
small.x promazaný korpus

|
Zaslal: po duben 01, 2013 8:27 pm Předmět: |
|
|
Já se asi špatně vyjádřila, mě nevadí, že to vyrobili číňani, já to myslela tak, že si to objednám přímo od nich, jedna holka z artamamy tam dala odkaz, je to na něm za 25 dolarů !! + 3 jehly a všechno okolo, jen to nemá kompresor, český návod a asi i záruka by šla blbě. : )) Je to ale dvojčinná pistole a k tomu bych tu dokoupila kompresor za cca 1500. Celkem by to vyšlo asi na 2000 což je cenna vyšší než u HOnzíka, ale zase se jedná o složitější systém. No a já přemýšlím, jestli to má smysl, kupovat dvoučinnou pistoli, jestli je to pravdu tak veliký rozdíl v ovládání a efektech, čeho jsou jednotlivé typy schopné.
I když to stejně nejspíš nevyužiju, ráda mívám to nejlepší : )) _________________ experiment by měl mít své hranice, ale fantazii se prý meze nekladou : )), |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sárinka umělecký dort

|
Zaslal: po duben 01, 2013 8:44 pm Předmět: |
|
|
Tak si pořiď tu z "dortisima" i s barvami a budeš mít všechno sakumpikum.
Moc se nevyznám, ale k té bez kompresoru by možná stačil nějaký starší motorek od akvárka, co? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
small.x promazaný korpus

|
Zaslal: út duben 02, 2013 7:41 am Předmět: |
|
|
to právě Sári nestačil, doma jeden komresor mám, ale musela bych si k němu nejspíš koupit vyrovnávací nádržku na vzduch, aby byl rovnoměrný tlak a zdroj, což by ve finále vyšlo skoro stejně draho.
jestli máte pocit, že to moc řeším, máte úplnou pravdu : )))
ale už mě trochu znáte : )), zajímá mě jak to funguje a taky jakk se dvojčinná pistolka liší v efektech a funkci od jednočinné. _________________ experiment by měl mít své hranice, ale fantazii se prý meze nekladou : )), |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sárinka umělecký dort

|
Zaslal: út duben 02, 2013 8:59 am Předmět: |
|
|
Small, snad si rozumíme, prostě ta pistolka má někdy větší rozptyl - a někdy s ní chceš udělat slabší proužek, jako třeba jsem dělala trávu okolo dortu /tedy jsem se snažila/, myslíš tyhle činnosti? No, to jsem ti to krásně vysvětlila, já ještě neměla kafe a cigáro, tak asi proto.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
small.x promazaný korpus

|
Zaslal: út duben 02, 2013 9:15 am Předmět: |
|
|
jo, přesně tohle myslím a co jsem si přečetla, tak můžeš buď regulovat jen vzduch -to je to co máš ty, nebo vzduch i množství barvy co do pistole jde. A to nevím, jestli někdo má, je to o něco dražší. No a mě by zajímalo jestli to ve finále k něčemu znát. Ale co počkám a uvidím na srazu, jak to funguje, tohle teoretizování je na houby : )) _________________ experiment by měl mít své hranice, ale fantazii se prý meze nekladou : )), |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sárinka umělecký dort

|
Zaslal: út duben 02, 2013 9:44 am Předmět: |
|
|
SMALL, to bude fakt lepší, když to uvidíš a vezmeš si to do pazourky, Já zkoušela i TOTO a motýl byl ve vteřině, nic se ani drabek nerozmázlo, na to jsem použila ten menší proud, abych si nezaflákala celý dort.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
enza krém v pytlíku

|
Zaslal: út duben 02, 2013 10:26 am Předmět: |
|
|
small......"Zakony zivota nam ukladaji vyzkouset vsechny mozne varianty, abychom se nakonec stejne vratili k te prvni" co?
pokud chceš stříkat i slabé čárky a malovat s ním detaily kup si ten složitější...mně na to stačí štetec, jestli plánuješ jen stříkání, stínování atd. stačí ten co máme....práce s tím není žádná věda a už ani novinka....trend, který se rychle šíří a za chvíli bude vzácnost dort bez stříkání...jde to všechno rychle dopředu a je těžké vymýšlet stále něco nového a originálního 
Naposledy upravil enza dne út duben 02, 2013 1:38 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kvajdovka59 hotový dort
Založen: 8.2.2011 Příspěvky: 1299 Bydliště: okres Mladá Boleslav
|
Zaslal: út duben 02, 2013 12:33 pm Předmět: |
|
|
Ale postříkané dorty jsou stejně hezčí,než když je marcipán obarvený
Je to otázka vkusu,ale mě se líbí víc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
small.x promazaný korpus

|
Zaslal: út duben 02, 2013 1:44 pm Předmět: |
|
|
Enzi pochopilas to přesněéééééééééé
Evi já myslím, že ve stříkání to není : ) _________________ experiment by měl mít své hranice, ale fantazii se prý meze nekladou : )), |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kvajdovka59 hotový dort
Založen: 8.2.2011 Příspěvky: 1299 Bydliště: okres Mladá Boleslav
|
Zaslal: út duben 02, 2013 2:16 pm Předmět: |
|
|
To máš small pravdu,některým dortům ani stříkání nepomůže |
|