Obsah fóra Diskuzní fórum o dortech a pečení Diskuzní fórum o dortech a pečení
Zdobení, pečení, rady, nápady, inspirace
 
 ČlánkyČlánky  FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Hlína


 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Diskuzní fórum o dortech a pečení -> Rady a nápady
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sára
prázdné břicho


Založen: 18.3.2014
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 4:25 pm    Předmět: Hlína Citovat

Budu dělat dort - klasický kulatý. Jen nevím, čím obalit kraj, aby to vypadalo jako hlína. Původně jsem si říkala, že použiju oříšky (lískové) nastrouhané nahrubo, ale je to světlý a já bych to chtěla tmavý. Máte nějakou radu, čím to udělat, aby to hezky vypadalo a nebylo to nějak moc složitý nebo náročný?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Milu
Moderátor


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 5388

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 4:52 pm    Předmět: Citovat

nastrouhaný marcipán obarvený na hnědo...nebo nějaké kakaové "křupínky"...nastrouhaná čokoláda...rozdrobený tmavý korpus...kokos obarvený na hnědo.....atp.
_________________
Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Sára
prázdné břicho


Založen: 18.3.2014
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 5:01 pm    Předmět: Citovat

Marcipán nemám a nechci ho kupovat. Nastrouhaná čokoláda na krému - bojím se, že to nebude vypadat moc dobře. Rozdrobený tmavý korpus - to se bojím, že nebude dobře držet. Obarvený kokos mě nenapadl. Ale bude nahoře zelený kokos místo trávy, tak už kokos na boky nechci. Našla jsem na netu tatranky s čokoládou, ale když to nebude držet, tak co pak budu dělat?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Milu
Moderátor


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 5388

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 5:09 pm    Předmět: Citovat

takhle vypadá čokoláda



podobně by vypadal ten korpus ... a nevím proč by to nemělo držet ... pomazat tmavým krémem
_________________
Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Sára
prázdné břicho


Založen: 18.3.2014
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 5:14 pm    Předmět: Citovat

To je ale ta kupovaná, ne? Kolik bych potřebovala krabiček, aby mi to stačilo na celý korpus? To by bylo dost drahý, ne?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Milu
Moderátor


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 5388

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 5:19 pm    Předmět: Citovat

kup si čokoládu na vaření a nastrouhej ji
_________________
Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Diskuzní fórum o dortech a pečení -> Rady a nápady Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přidat toto téma do oblíbených.
 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpB.B © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com