|
Diskuzní fórum o dortech a pečení Zdobení, pečení, rady, nápady, inspirace
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Davidovka prázdné břicho
|
Zaslal: út květen 26, 2015 8:51 am Předmět: Sluníčko |
|
|
Zdravím a prosím, kde najdu vzor nebo nějaký typ na dort Sluníčko???? Děkuji. Hledám a hledám a nemůžu nebo neumím najít..... Hezkej i když u náš deštivej den |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tanela precizní dort

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Davidovka prázdné břicho
|
Zaslal: út květen 26, 2015 9:30 am Předmět: |
|
|
JJ, děkuji Tanelo, nějak si to podle obrázků přizpůsobím. Kamarádka to chce velký, ne jen ty paprsky jen tak z marcipánu, ale i ty paprsky piškotový, budu to muset péct na dvakrát, protože na šířku plechu ještě vykrájet paprsky, tak ten prostředek by byl asi dost mrňavej. No nějak to spáchám, děkuji za ochotu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Galbovka umělecký dort

|
Zaslal: út květen 26, 2015 9:47 am Předmět: |
|
|
Davidovko, a nešlo by upéct kolo a ty paprsky vykrojit a přilepit vedle jako špičku? Nevím, jestli mě pochopíš, ale prostě vyřízneš trojůhelníček a přilepíš hned vedle, pak zase vyřízneš vedle toho položeného trojúhelníčku další troj..... zkus si to namalovat...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Davidovka prázdné břicho
|
Zaslal: út květen 26, 2015 10:19 am Předmět: |
|
|
JJ, taky jsem o tom takhle přemýšlela...., asi by to vyšlo, jen aby se to pak mizerně nekrájelo, nerozpadalo se to ..., je to pro jejich druhé dítě a chtějí přesně takový jako před pro to první..., mám sice fotečku, ale z toho neodhadnu velikost...., myslím, že nějak tak to s těmi trojúhelníčky spáchám. Děkuji za ochotu poradit... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Přidat toto téma do oblíbených.
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|