Obsah fóra Diskuzní fórum o dortech a pečení Diskuzní fórum o dortech a pečení
Zdobení, pečení, rady, nápady, inspirace
 
 ČlánkyČlánky  FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

HLEDÁM RADU - zn. RYCHLE

Jdi na stránku Předchozí  
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,
21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40,
41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60,
61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80,
81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100,
101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120,
121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140,
141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160,
161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180,
181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200,
201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220,
221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240,
241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260,
261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280,
281, 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300,
301, 302, 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319, 320,
321, 322, 323, 324, 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339, 340,
341, 342, 343, 344, 345, 346, 347, 348, 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360,
361, 362, 363, 364, 365, 366, 367, 368, 369, 370, 371, 372, 373, 374, 375, 376, 377, 378, 379, 380,
381, 382, 383, 384, 385, 386, 387, 388, 389, 390, 391  Další

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Diskuzní fórum o dortech a pečení -> Rady a nápady
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Abeceda
hotový dort


Založen: 11.5.2009
Příspěvky: 1419

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2009 7:52 pm    Předmět: Citovat

Holky je vás tu hodně, tak snad mi některá poradíte.
Je možné, aby se cukroví po upečení deformovalo špatným tukem? teda takhle: když to dávám do trouby, je jeden kousek jako druhý a vytahuju to scvrklé a každý kousek má úplně jiný tvar. Nepůjdou slepovat k sobě. Je to normální linecké těsto, na nic jsem nepřišla, jedině že jsem do toho dala ten tuk zeel delikates, kterej je prý spíš na krémy a do buchet.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zdeňule
Anonymní





PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2009 8:03 pm    Předmět: Citovat

A-do, nestraš mě, já ho mám taky

ale tukem to asi nebude, když je tam psáno do buchet, tak buchty se taky pečou, a normálně se dá péct i z másla a neplechu to nedělá, ale holky ti určitě poradí, Milu nebo Světluš už z toho určitě pekly
Návrat nahoru
Abeceda
hotový dort


Založen: 11.5.2009
Příspěvky: 1419

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2009 8:09 pm    Předmět: Citovat

No hele, Zdeni, další těsto je totéž, jen s kakaem a nemám v něm rum. Do něj jsem dala ten druhý zeel tuk - baking nebo jak se jmenuje. A tam se mi to neděje. Co do trouby strčím, to taky vyndám. Proto se ptám, jestli je to tukem, abych se tedy vyvarovala používání toho delikates do cukroví.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zdeňule
Anonymní





PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2009 8:25 pm    Předmět: Citovat

A-do, fakt nevím, já jsem ten tuk ještě nezkoušela, chystám se na cukroví až příští týden, já toho moc nemám, ale pískni Světlušce ta ti jistě poradí
Návrat nahoru
Zdeňule
Anonymní





PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2009 8:26 pm    Předmět: Citovat

A máš proleželý těsto
Návrat nahoru
Petrinda
nadýchaný korpus


Založen: 26.1.2009
Příspěvky: 390

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2009 9:59 pm    Předmět: Citovat

Ado, mě bylo řečeno, na krém delikatess( má máslovou příchuť), na cukroví baking. Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Milu
Moderátor


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 5382

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2009 10:08 pm    Předmět: Citovat

já jsem pekla i z Delikates a je to v pohodě
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zdeňule
Anonymní





PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2009 10:09 pm    Předmět: Citovat

Ta A-da mi dává, já to za chvíli půjdu vyzkoušet, zadělám si těsto a ráno upeču, jen musím něco udělat ještě na Pc
Návrat nahoru
Zdenina
forma v troubě


Založen: 1.3.2009
Příspěvky: 197
Bydliště: Severní Čechy

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2009 10:18 pm    Předmět: Citovat

Holky, budu dělat dort s jedlým papírem navrch- můžu pod něj dort namazat máslovým krémem nebo maermeládou, Milušlehajdou? Nestane se nic s potiskem? Nebo to mám položit na vrstvu potahovky? Na suchý korpus mi to přijde divné...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
cvrček 305
precizní dort


Založen: 22.9.2007
Příspěvky: 1691

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2009 10:22 pm    Předmět: Citovat

Zdenino já dávám máslový krém světlý,tmavý ne,a je to v pohodě. Pokud dáš na potahovku potři gelem obě strany aby se to přilepilo. Na suchý korpus určitě ne. Ať se Ti to povede.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Pajita
forma v troubě


Založen: 11.1.2008
Příspěvky: 136
Bydliště: Prostějov

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2009 10:26 pm    Předmět: Citovat

Zdenino - na krém jo, ale nedávala bych marmeládu ani pod krém. Marmeláda je dost vlhká a mě nadělala na jedlém papíru paseku. Udělaly se mi do rána boule. U prvního dortu, jsem marmeládu pod krém nedala a byl v pohodě. Mám fotky na svých stránkách, ale nějak mi nejdou načíst.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zdenina
forma v troubě


Založen: 1.3.2009
Příspěvky: 197
Bydliště: Severní Čechy

PříspěvekZaslal: st listopad 11, 2009 12:31 am    Předmět: Citovat

Holky, díky za tipy, máznu to máslovým krémém, oni chtějí světlý i dovnitř.

Ještě mám jednu prosbu, nemáte tip na dort k vítání občánků?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
janinaMK
nadýchaný korpus


Založen: 19.10.2007
Příspěvky: 288
Bydliště: Český Dub

PříspěvekZaslal: st listopad 11, 2009 1:04 am    Předmět: Citovat

[quote="Zdenina"]Holky, díky za tipy, máznu to máslovým krémém, oni chtějí světlý i dovnitř.

Ještě mám jednu prosbu, nemáte tip na dort k vítání občánků?


http://www.google.cz/search?q=christening+cakes&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a

klikni vlevo nahoře na obrázky a kochej se
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
fel
krém v pytlíku


Založen: 10.11.2009
Příspěvky: 900
Bydliště: opava

PříspěvekZaslal: st listopad 11, 2009 11:21 am    Předmět: voda Citovat

Ahoj, jsem tu nova a jen tise obdivuju, co vsechno se da vytvorit Smile potrebovala bych poradit, jak udelat co nejverohodnejsi vodu - budu delat dort s zabou u rybnika (diky Maky za tvuj navod) a placnout tam jen modrou placku se mi moc nezamlouva. Je na to nejaky trik?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Milu
Moderátor


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 5382

PříspěvekZaslal: st listopad 11, 2009 11:24 am    Předmět: Citovat

fel, tu modrou placku můžeš třeba melírovat bílou...nebo to jd z bílkovky...nebo ze sněhu jakým se plní kremrole ( přibarví se )
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
fel
krém v pytlíku


Založen: 10.11.2009
Příspěvky: 900
Bydliště: opava

PříspěvekZaslal: st listopad 11, 2009 11:52 am    Předmět: Citovat

dekuji Milu, budu zkouset Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
J.Clara
těsto v míse


Založen: 2.3.2009
Příspěvky: 55
Bydliště: Ořechov u Brna

PříspěvekZaslal: st listopad 11, 2009 7:17 pm    Předmět: Citovat

Holky moc prosím kdo pracujete s WI, dá se obarvit na sytou barvu tmavě modrou? Je to moje premiéra s WI čeho se mám vyvarovat? Jsem zvyklá na K2. Děkuji za odpovědi.

WI se barví skvěle
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
J.Clara
těsto v míse


Založen: 2.3.2009
Příspěvky: 55
Bydliště: Ořechov u Brna

PříspěvekZaslal: st listopad 11, 2009 7:25 pm    Předmět: Citovat

Milu prosímtě chtěla bych vyzkoušet od Zell Roll Decor Icing dá se u nich normálně objednat nebo musím mít živnost? Po kolika kg je balení? A jakou má trvanlivost?

prodej jen na ŽL...balení po 6 kg...trvanlivost 6 měsíců


A dá se u tebe ještě objednat?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lenka78
těsto v míse


Založen: 19.1.2008
Příspěvky: 76
Bydliště: oSTRAVA

PříspěvekZaslal: st listopad 11, 2009 8:51 pm    Předmět: Citovat

Abeceda napsal:
Holky je vás tu hodně, tak snad mi některá poradíte.
Je možné, aby se cukroví po upečení deformovalo špatným tukem? teda takhle: když to dávám do trouby, je jeden kousek jako druhý a vytahuju to scvrklé a každý kousek má úplně jiný tvar. Nepůjdou slepovat k sobě. Je to normální linecké těsto, na nic jsem nepřišla, jedině že jsem do toho dala ten tuk zeel delikates, kterej je prý spíš na krémy a do buchet.

Ahojky Wink
podle toho jak to popisuješ bych to tipla spíš na spaření.Nespařilo se ti to těsto?Ono se to totiž pak při pečení scvrkne a i trochu jakoby zkrabatí.
Jinka spařené linecké -při vyvalování praská a stahuje se.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
beruna
Anonymní





PříspěvekZaslal: čt listopad 12, 2009 11:19 am    Předmět: Citovat

Ado , taky to může být moukou .Dělala jsem dvě těsta s hladkou T 650(žlutý obal) se to scvrkávalo a s 00(zelený obal) to bylo v pořádku.
Tuk z kterého pečeš, si dej pozor aby obsahoval 80% tuku
Návrat nahoru
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Diskuzní fórum o dortech a pečení -> Rady a nápady Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,
21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40,
41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60,
61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80,
81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100,
101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120,
121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140,
141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160,
161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180,
181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200,
201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220,
221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240,
241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260,
261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280,
281, 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300,
301, 302, 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319, 320,
321, 322, 323, 324, 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339, 340,
341, 342, 343, 344, 345, 346, 347, 348, 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360,
361, 362, 363, 364, 365, 366, 367, 368, 369, 370, 371, 372, 373, 374, 375, 376, 377, 378, 379, 380,
381, 382, 383, 384, 385, 386, 387, 388, 389, 390, 391  Další
Strana 145 z 391

Přidat toto téma do oblíbených.
 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpB.B © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com