Obsah fóra Diskuzní fórum o dortech a pečení Diskuzní fórum o dortech a pečení
Zdobení, pečení, rady, nápady, inspirace
 
 ČlánkyČlánky  FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Zákusky

Jdi na stránku
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Diskuzní fórum o dortech a pečení -> Cukrařina
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Džuli
nadýchaný korpus


Založen: 3.9.2007
Příspěvky: 259
Bydliště: Severní čechy-Louny

PříspěvekZaslal: út září 04, 2007 11:47 pm    Předmět: Zákusky Citovat

ŽLOUTKOVÉ VĚNEČKY
Těsto: 0,5 l vody
1 hera
25 dkg hladké mouky
špetka soli
6 vajec
2 bílky
Krém: 1 l mléka,
0,5 dcl rumu(nebo i víc )
3 vanilkové pudinky
5 žloutků
1 máslo
20dkg moučkového cukru
Do hrnce dáme vodu,tuk,špetku soli a zahřejeme k varu.Jakmile se tuk rozpustí,vsypeme mouku a mícháme aby se mouka propařila. Vznikne hladké lesklé těsto, které se nechytá na stěny hrnce. Necháme vychladnout,občas promícháme.Do částečně nebo úplně prochladlého vmícháme jedno vejce po druhém a bílky.Plechy vyložíme pečícím papírem. Těsto dáme do plátěného pytlíku s trubičkou a stříkáme věnečky dvakrát na sebe.Plech vložíme do trouby vyhřáté na 230°C, po deseti minutách ztlumíme na 180°C a ještě pečeme 10-15 minut.Hlavně nesmíme prvních 10 minut troubu v žádném případě otvírat, věnečky by klesly.Po vytažení z trouby věnečky necháme vychladnout,dáme do hrnce,přikryjeme poklicí a druhý den rozkrojíme(Jsou pak jemnější) Po vychladnutí naplníme krémem a povrch pocukrujeme nebo vrchní rozkrojený díl před přiklopením spodního dílu namáčíme do rumové polevy. Příprava krému: Z mléka,pudinkového prášku a žloutků uvaříme pudink. Máslo s cukrem dobře vyšleháme. Do ušlehaného másla po částech vešleháme zchladlý pudink.který jsme vyšlehaly s rumem. Rumová poleva-30 dkg moučk.cukru,2 lžíce rumu,3 lžíce vařicího mléka-třeme chvíli vařečkou

VĚTRNÍČKY
Těsto a postup stejný jako u žloutkových věnečků,jen místo koleček stříkáme na plech takové hromádky.
Po rozříznutí nastříkáme jedno kolečko krému jako na věnečky a na to jedno kolečko karamelového krému.Vrchní část větrníčku namočíme do karamelové polevy a přiklopíme.
Karamelový krém:10 dkg písk.cukru
350 ml smetany ke šlehání
4 dkg vanilkového pudinku
4 dkg moučk.cukru
1 žloutek
20 dkg másla
1/2 vanilkového cukru
Vanilkový cukr roztavíme na pánvičce nebo v hrnci na zlatočervený karamel,zalijeme 2 dcl smetany a za stálého míchání rozvaříme.
V hrnci rozmícháme ve zbylé smetaně pudinkový prášek a žloutek,přelijeme karamelem se smetanou a za stálého míchání uvedeme k varu.Povaříme 2 minuty,sejmeme z plotýnky a za častého míchání necháme vychladnout.Krém našleháme ručním mixérem,přidáme moučk.cukr a pak po částech změklé máslo a vanilk.cukr.Ušleháme lehký krém.
Karamelová poleva:22 dkg moučk.cukru
5 dkg písk.cukru
3 lžíce mléka
Písk cukr roztavíme v hrnci na zlatočervený karamel,zalijeme mlékem,rozmícháme a povaříme na hladký krém.Do misky prosijeme moučk.cukr,po částech přidáme karamel a dobře vymícháme.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
eli
těsto v míse


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 52

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2007 7:52 am    Předmět: Citovat

ŠTAFETKY

Ze 6 bílků a 13dkg cukru ušleháme tuhý sníh. Přidáme 6 dkg mletých ořechů a 6dkg hl.mouky.
Dáme na plech vyložený pečícím papírem a upečeme. Vychladné rozkrojíme podélně na tři pruhy a promažeme krémem.

Krém: 1/4 vody a 3 vrchovaté lžíce pol. mouky - svaříme na kaši.
Vychladlé zašleháme do másla, přidáme vanil. cukr. rum, a přecezelou kávu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eli
těsto v míse


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 52

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2007 7:36 pm    Předmět: Citovat

LINECKÉ TŘENÉ
50dkg Hery, 27dkg cukru moučky, 2 vejce - utřeme do pěny. Přimícháme 65dkg hl. mouky - dobře promíchat. Do sáčku a stříkáme na plech.
Slepíme marmeládou a máčíme v čokoládě.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Milu
Moderátor


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 5274

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 1:04 am    Předmět: Citovat

RAKVIČKY - bez formiček
================

250 g moučkového cukru
5 žloutků + lžička amonia

ušlehat do tuha a dát do chladu přiklopené - do druhého dne

druhý den dáme na vál 250 g moučkového cukru a 75 g hladké mouky a lžíci vody - přidáme směs a zpracujeme

vyválíme 4 mm silnou placku a nakrájíme na proužky
dáme na vymazaný a vysypaný plech dále od sebe - nabydou
troubu rozpálíme, když vkládáme plech, tak hned zmírníme
pečeme asi 5 minut
nechat vychladnout a plnit šlehačkou
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Džuli
nadýchaný korpus


Založen: 3.9.2007
Příspěvky: 259
Bydliště: Severní čechy-Louny

PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 8:24 am    Předmět: Citovat

Rakvičky jako labutě
4 žloutky
15 dkg m.cukru
1 lžička van.cukru a několik kapek citronové šťávy
šleháme,dokud hmota nezhoustne,nezesvětlá a nenabude.Formičky vymažeme štětečkem olejem(já dělala do formiček na košíčky) a lžičkou do nich dáme vyšlehanou hmotu,dát jen tak do poloviny formičky,radši míň,protože těsto nabude.Pečeme ve vyhřáté troubě tak na 150C,když těsto vyskočí,stáhnout tak na 50-70 C.Je dobré zkusit jednu formičku jestli jde vyklepnout a když ano,vytáhnout plech.Z marcipánu jsem vytvarovala labutí krky,nechala uschnout,dala na upečenou rakvičku,připevnila pomocí kopečku pudinkového krému a dozdobila šlehačkou.

_________________
http://www.pernicky.wbs.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Džuli
nadýchaný korpus


Založen: 3.9.2007
Příspěvky: 259
Bydliště: Severní čechy-Louny

PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 8:38 am    Předmět: Citovat

Likérové špičky
Krém: 18 dkg vody
3 lžíce solamylu
16 dkg písk.cukru
2 dkg kakaa
Vše vaříme 5 minut na hustou kaši
Přidáme 26 dkg čokolády na vaření a po rozpuštění přimícháme 26 dkg 100% tuku.Necháme vychladit a vyšleháme.Speciální trubičkou na špičky nastříkáme krém na piškoty a dáme do mrazáku.Po ztuhnutí naplníme buď vaječným koňakem nebo já jsem plnila rozmíchaným salkem s rumem.Řezanou špičkou uzavřeme špičky a dáme zase do mrazáku,pak máčíme v čokol.polevě.

_________________
http://www.pernicky.wbs.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Svetluska78
rozsypaná mouka


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 28
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: st září 12, 2007 7:50 am    Předmět: Citovat

Ořechové laskonky
4 bílky
100g moučkového cukru
80g mletých ořechů
40 g polohrubé mouky
20 g rozpuštěného vlažného másla

Z bílků ušleháme sníh, který šleháme i s cukrem cca 15 minut nad parou. Necháme trochu vychladnout a přidáme mouku, ořechy a máslo. Dáme na plech a usušíme v mírně vyhřáté troubě.
Po vychladnutí slepíme náplní

Náplň:
4 žloutky
4 lžíce kakaa
4 lžíce moučkového cukru
4 lžíce mléka
200 g másla

Vše krom másla šleháme nad parou do zhoustnutí, pak necháme vychladnout a zašleháme do másla. Vše vyšleháme do hladka
_________________
Svetluska78 (http://domacipekarny.dama.cz)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Macicek
Site Admin


Založen: 3.9.2007
Příspěvky: 424
Bydliště: Karlovarsko-Chebsko

PříspěvekZaslal: so září 15, 2007 7:21 pm    Předmět: Citovat

Od uživatele jitka- :

indiánky - asi 20 kousků
sníh - 125g (asi 4) bílků vyšleháme dotuha, zašleháme 125g pískového cukru, 125g marmelády a ve vodě rozpuštěnou kyselinu citronovou podle chuti (asi 1 čajovou lžičku kyseliny a 1 čajovou lžičku vody, citronka by, myslím, taky šla). 370g cukru navlhčíme vodou (aby se v ní cukr rozpustil, já jsem dala málo a začal se mi pálit karamel) a svaříme na nit. Tento horký cukrový rozvar nalijeme do vyšlehaných bílků a vyšleháme hustý!! krém. Nastříkáme vlažný krém na buflery a namočíme v čokoládové polevě. Já jsem nastříkala na máslové sušenky Club a bylo to taky dobré. Polevu jsem dělala ze 100g čokolády na vaření, 60g ztuženého tuku a lžičky oleje.
Světluška mi poradila tohle: Hned od začátku se to šlehá na nejvyšší stupeň a ten rozvar zalévat tenkým pramínkem na nejnižší stupeň. Hned nastříkat a ihned polévat.

buflery - 6 vajec, 70 g krupicového cukru, 120 g hladké mouky

Z vajec oddělíme bílky, žloutky vyšleháme s polovinou cukru a vmícháme do nich 20-30 g prosáté mouky. Bílky vyšleháme za postupného přidávání zbylého cukru na pevný sníh a lehce vmícháme prosátou mouku. Z hotové hmoty stříkáme sáčkem s hladkou trubičkou na pečicí papír nebo na tukem potřený a moukou vysypaný plech menší bochánky - buflery, které pečeme ve vyhřáté, mírně pootevřené troubě.
S hmotou musíme pracovat rychle, protože řídně. Z bílků musí být ušlehán pevný sníh - nesmí být přešlehán.


Naposledy upravil Macicek dne st říjen 10, 2007 3:28 pm, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
jana
prázdné břicho


Založen: 5.9.2007
Příspěvky: 14
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 1:34 pm    Předmět: Citovat

Tahaný závin z Luskutáka Smile (ta slovenka byla fakt šikovná)

http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=16.09.2007&238m=d&238p=LOSKUTAK


těsto : asi 35 dkg polohrubé výběrové mouky,trošku soli, 1 vejce, asi 1,5 dcl mléka, trošku oleje - vypracovat v míse těsto, podle videa poměrně řídké,

Po vypracování dát do pomoučené utěrky a dát na 1-2 hodiny do sáčku odpočívat.

Potom na pomoučeném ubruse na stole vytáhnout na celý stůl, okraje odříznout. Na to náplň a pomocí ubrusu zarolovat.

náplň:
tvarohová: 500 g tvarohu, do toho cukr, vanilkový cukr, 3 žloutky, sníh ze 3 bílků, strouhanka na posypání těsta, hrozinky, máslo roztopené na pocákání.

maková: strouhanka, 1 kg jablek, 200 g máku, máslo , cukr, vanilkový cukr
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mufik
forma v troubě


Založen: 6.9.2007
Příspěvky: 181
Bydliště: Dobřany

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2007 3:25 pm    Předmět: Citovat

MARATÓNKY
KORPUS-
15 dkg práškového cukru, 1 vejce, 5 lžic mléka, 5 dkg másla, 2 lžíce medu, 1 lžička jedlé sody, 45 dkg hladké mouky
POSTUP: Do pánve dáme vše (mimo mouky) a za stálého pečlivého míchání vaříme 2 minuty. Mouku prosijeme na vál a uvařenou hmotu vylejeme do mouky a rychle zpracujeme v těsto.
To rozdělíme na 3 díly. Každý díl vyválíme na velikost plechu a upečeme na pečícím papíře nebo vymazaném
plechu.Peče se při 170-180°C jen velmi krátce!!!
KRÉM-
2 másla,250g jahodového nebo malinového protlaku(MARMELÁDA), sněhová hmota
POSTUP: Máslo vyšleháme s protlakem. Po vyšlehání se přidá sněhová hmota a došlehá se. Ochutíme kapkou citronové šťávy.
SNĚHOVÁ HMOTA-
260g cukru krupice,110g cukru moučka,3 bílky,1/2 vanilkového cukru,70g vody
POSTUP: Bílky se šlehají s 1/3 cukru krupice. Zbytek cukru se svaří s vodou a po částech se zašlehá do bílků.Po zalití se zpomalí šlehání a důkladně se došlehá. Nakonec pomalu zamícháme moučkový cukr.
Pláty se spojí krémem a po ztuhnutí se polejou čokoládou.
Tak tohle je přesný cukrářský postup.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gorolka
nadýchaný korpus


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 211
Bydliště: Ostrava-Jih

PříspěvekZaslal: so květen 31, 2008 8:12 pm    Předmět: Citovat

Kremrolky

Dělala jsem je z mraženého lístkového těsta, plnila šlehanými bílky nad parou s cukrem. Na 1 bílek- 5dkg moučkového cukru.


Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
DUDUŠ
prázdné břicho


Založen: 7.10.2007
Příspěvky: 7
Bydliště: HAVÍŘOV

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2008 12:42 pm    Předmět: Citovat



Přidávám recept na likérové špičky,které jsou u nás velmi oblíbené:
Krém:1/2 kg změklého 100% tuku + 30 dkg ml.cukr
řádně vyšlehat a pak přidat 10 dkg kakaa + 1 dcl rumu a opět šlehat,pak je stejný postup jak u klasických špiček,já mám malou špičku,tak je dělám na piškoty,ty potřu čokoládou a pak dělám špičky,plním vaječným koňakem z obchodu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
DUDUŠ
prázdné břicho


Založen: 7.10.2007
Příspěvky: 7
Bydliště: HAVÍŘOV

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2008 12:47 pm    Předmět: Citovat

Plním slib a přidávám recepty:Věnečky mám podle receptu od Dzuli:http://www.pernicky.wbs.cz/Moucniky.html

Štafetky:z této adresy-http://recepty.labuznik.com/recept/20378-Stafetky

Želatinový
je klasika: piškot,potřít marmeládou,pudinkový krém,ovoce a zalít želatinou,já používám GALARETKU z Polska,ale dávám místo 0,5l ovocné šťávy jen 4 dcl.

Punčák
:těsto:4 vejce,2 balíčky jahodový(malinový)pudink,12 dkg cukr krupice,1/2 prášku do pečiva.
Ušleháme bílka na tuhý sníh,přidáme cukr a šleháme,po jednom přidáme žloutka a nakonec pudinky a prášek do pečiva.Těsto upečeme 2x.

Krém:1/2 l mléka,15 dkg cukru,2 van.pudinky- uvaříme a vychladlé spojíme s vyšlehaným 1 máslem.

Poleva:30 dkg ml.cukr,4 lžíce horké vody,1 lžíce oleje a šťáva z 1/2 citronu.

Spodní díl potřeme marmeládou,na to část krému a na krém klademe piškoty máčené v černé kávě s rumem,pak dáme zbytek krému,zakryjeme druhým plátem(spodkem nahoru) a pak polejeme polevou.


Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Milu
Moderátor


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 5274

PříspěvekZaslal: st červenec 30, 2008 8:12 am    Předmět: Citovat

tady najdete NÁPLŇ DO KOŇAKOVÝCH ŠPIČEK.....z vanilmixu

http://www.cakes.cz/viewtopic.php?t=324&postdays=0&postorder=asc&start=60
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Akimka
prázdné břicho


Založen: 21.8.2008
Příspěvky: 11

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2008 5:46 am    Předmět: Moje snažení Citovat

Tak přidám foto mého snažení z minulého týdne..
Věnečky jsem čerpala zde a krém byl Vanilmix+rum+máslo+cukr.
Jinak jsou to ještě:
punčové řezy
medové kostky balené v sekaných ořechách (může být kokos)
štafetky
medová roláda

http://forum.living.cz/download.php?id=578604&t=1

Jinak přímo vložit foto nevím jak, jsem na tyto věci tupá Embarassed

Vložit přímo fotku jako do inzerátu apod..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Milu
Moderátor


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 5274

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2008 12:00 pm    Předmět: Citovat

"punčák" podle dorianny

PUNČOVÉ ŘEZY
5 vajec, kolik váží vejce, tolik cukru a hladké mouky , půl pr. do peč. Z bílků ušleháme el. šlehačem sníh, postupně zašleháme pískový cukr, potom žloutky a nakonec už opatrně ručně mouku
to je na jednu placku - já peču 3x a do jedné placky dám červenou barvu
Nalejeme na plech vyložený papírem to je důležité .
uvaříme si rozvar na polití - 250ml rumu , 250ml vody a 250g cukru , citronová šťáva podle chuti , necháme přejít varem a necháme vychladnout .
vyndáme dvě placky i s papírem z plechu , ten jeden zůstane v plechu a ten potřeme marmeládou a na něj posadíme červený plát stáhneme z něj papír a prolijeme tím rozvarem , pomažeme další plát a posadíme ho navrch na něm necháme nahoře papír aby se nám to dobře otáčelo . Přiklopíme dalším plechem a strčíme do lednice kde ho tak 2x otočíme , aby se prosákla rumová chuť do ostatních placek ( je dobrý když to necháte v těch plechách dobře se to otáčí ), no a pak jen polejete citronovou polevou (mouč. cukr ,, citronka dle chuti a potřeby )
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Miruš
nadýchaný korpus


Založen: 23.4.2008
Příspěvky: 398
Bydliště: okr. Komárno

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2009 1:25 pm    Předmět: Citovat

Jahodová trikolóra

12 vajec- upiecť 2 piškótové pláty,ktoré spojíme jahodovým lekvárom a na vrch len jemne potrieť,

0,8lvody,cukor,4kl agar, jahodová dreň 200ml, môže byť viac,alebo menej ,ale aby bolo dokopy 1 liter, dať variť,keď zovrie -schladiť,
medzitým - 3dl vody s jahodovým sirupom /alebo príchuť a farba/ ,1 kl agar, tiež dať zovrieť,
vyšľahať 2 šľahačkové smotany a priliať do nich skoro vychladnutú jahodovú zmes, zamiešať a vyliať na pláty ,je dobré ich mať obalené alobalom ,aby nestekala šľahačková zmes, nebojte rýchlo tuhne, prstom skúsime či je už zatuhnutá a polejeme vlažným sirupom s agarom, dáme poriadne stuhnúť a pokrájať

namiesto jahodovej drene možno použiť rozmixovaný kompót ,alebo len sirup, cukor si dolaďujete podľa chuti, niekto robí nesladenú dreň a niekto sladenú
kl- kávová lyžička
agar- želatina
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
dasa2
nadýchaný korpus


Založen: 9.3.2009
Příspěvky: 296
Bydliště: Hrušky u Břeclavi

PříspěvekZaslal: út duben 21, 2009 7:30 am    Předmět: Citovat

Tak tady jsou pro holky, co chtěly receptík na
PILINOVÉ ŘEZY

těsto:
25 dkg mletého cukru
25 dkg Hery rozpustit
3 vejce
4 dkg kakaa
1 kelímek kysané smetany
1 lžíce jedlé sody
28 dkg polohrubé mouky
vše smícháme a nalejeme na vymazaný plech.Na vychladlé namažeme krém

KRÉM:
1 máslo + 15 dkg cukru - utřeme
4 dcl mléka a 1 pudink uvaříme a přidáme do másla (já použila Vanilmix)

PILINY:
5 dkg kokosu
2 dkg krystalu
3,5 dkg másla rozpustit a osmažit do hněda.
Vychladlé piliny nasypeme na krém.

Peču s velkým úspěchem a hodně často, protože je to rychlé, moc dobré a krásně to při krájení drží tvar.
_________________
Dáša
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
světluškaaš
hotový dort


Založen: 18.9.2007
Příspěvky: 1033
Bydliště: Západní čechy, Aš

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2009 1:08 pm    Předmět: Citovat

Jak na fondán na věnečky

Nadloubeme si potřebné množství polevy do rendlíku a za stálého míchání zahříváme na max.teplotu 45 stupňů. Děláme zkoušku na ret to znamená,že si naberu trochu na vařečku a přiložím ke spodnímu rtu a když mě to pálí tak je to akorát. V této fázi je poleva tekutá ale dost hustá takže podle potřeby opatrně přilijeme trošku vody a zamícháme.Můžeme přidat i rumové aroma. Je těžké vychytat tu správnou hustotu když polevu necháme příliš hustou tak nám po zaschnutí popraská a oloupe se naopak příliš řídká poleva se nám v ledničce rozpustí a na věnečkách nám zbudou jen kapičky sladkého sirupu.
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Soptík1
nadýchaný korpus


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 242

PříspěvekZaslal: st červen 03, 2009 6:54 pm    Předmět: Citovat

Světluško a ten recept na fondán sem přiložíš? Děkuji
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Diskuzní fórum o dortech a pečení -> Cukrařina Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další
Strana 1 z 12

Přidat toto téma do oblíbených.
 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpB.B © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com