|
Diskuzní fórum o dortech a pečení Zdobení, pečení, rady, nápady, inspirace
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Milu Moderátor

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milu Moderátor

|
Zaslal: so leden 30, 2010 1:33 am Předmět: |
|
|
rybičko, posílám Ti zákaznice...mimo cakes už nezvládám posílat...tak mají radost, že někde seženou vanilmix  _________________ Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rybicka forma v troubě

|
Zaslal: so leden 30, 2010 1:41 am Předmět: |
|
|
Milu, to je zatím v poho, i mne to napadlo, bo se najednou rapidně zvýšila poptávka po Frutafillu.  _________________ www.urybicky.cz
http://obchod.urybicky.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milu Moderátor

|
Zaslal: so leden 30, 2010 1:43 am Předmět: |
|
|
to je super!!...já jim píšu, ať se u Tebe porozhlédnou, že toho tam máš víc a můžou vyzkoušet i něco dalšího...někdy ale musím posílat rady co na co a jak  _________________ Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rybicka forma v troubě

|
Zaslal: so leden 30, 2010 1:56 am Předmět: |
|
|
Já mám snahu postupně k surovinám v obchůdku přidat nějaky ten recept, (nemám ambice na naprosto originální recept), ale aby byla představa, jak a na co použít, ale jde to pomalu... Něco víc se najde na mých stránkách, jsou tam odkazy, jen je třeba to proklikat a načumovat... Většinu surovin sama používám, takže se najde myslím dost pro představu. _________________ www.urybicky.cz
http://obchod.urybicky.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jituli.h rozsypaná mouka

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Přidat toto téma do oblíbených.
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|