Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Milu Moderátor

|
Zaslal: st únor 03, 2010 5:53 pm Předmět: |
|
|
potáhla jsem tou čokoládou dort...jsem nadšená, ani jsem nepotřebovala svůj oblíbený silikonový vál, rukama se přenese bez úrazu...rantlík jak jinak - kleštičkami bez problému
drůbež vyměkla a prohlásila, že když potahovaný dort, tak jedině tou čokoládou...je fakt dobrá _________________ Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sárinka umělecký dort

|
Zaslal: st únor 03, 2010 6:08 pm Předmět: |
|
|
A ukážeš někde ten potažený a okleštičkovaný dort? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cukricek prázdné břicho
|
Zaslal: st únor 03, 2010 6:11 pm Předmět: |
|
|
Milu moc ti děkuji za zkoušky.Chtěla bychvědet jestli si použila olej na čokohmotu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milu Moderátor

|
Zaslal: st únor 03, 2010 6:16 pm Předmět: |
|
|
Sári, až bude celý dort hotový, tak samozřejmě vyfotím
Moni, olej jsem nepoužila, hmotu jsem jen pořádně propracovala v dlaních aby změkla a spojila se...tuhá má tendenci se drolit _________________ Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cukricek prázdné břicho
|
Zaslal: st únor 03, 2010 6:21 pm Předmět: |
|
|
Áno přesne tak ,taky jsem delala růže rozpracovala a když zmekla tak jsem modelovala:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Soptík1 nadýchaný korpus

|
Zaslal: st únor 03, 2010 6:44 pm Předmět: |
|
|
Prosím jaký je ten cukr?
jaký je rozdíl mezi normálním a tímto (např. extra jemný od Korunní - myslím) Je to nějak extra výrazný rozdíl - nebo všem je tak super? _________________ http://soptik1.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milu Moderátor

|
Zaslal: st únor 03, 2010 7:51 pm Předmět: |
|
|
Sopťo, v tom cukru je přidaný i škrob a je prostě vyrobený spešl na podsypávání potahovek _________________ Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Soptík1 nadýchaný korpus

|
Zaslal: st únor 03, 2010 8:04 pm Předmět: |
|
|
Milu díky - jo táák a já jsem někde slyšela něco o škrobu a nějak jsem nechápala... _________________ http://soptik1.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sněhulík našlehaný krém

|
Zaslal: st únor 03, 2010 8:35 pm Předmět: |
|
|
Milu to zní a nejen zní...i vypadá úplně báječně..bude konec glukóze a sirupu..tak to vidím já, asi zatím není i v bílé barvě viď??? _________________ všechno je jednou poprvé  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milu Moderátor

|
Zaslal: st únor 03, 2010 9:57 pm Předmět: |
|
|
Sněhu, nene, v bílé není...a i tahle se teprve testuje ale jistě se brzy dozvíme od Moniky, že už je k mání _________________ Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milu Moderátor

|
Zaslal: po únor 15, 2010 9:42 pm Předmět: |
|
|
vzpomněla jsem si na ten slíbený dort potažený modelovací čokoládou...nebude z toho nic, na fotkách není nic vidět ...jen na jedné je trochu znát jak vypadá to zdobení kleštičkami
 _________________ Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Erika23 těsto v míse
|
Zaslal: st březen 17, 2010 6:40 pm Předmět: |
|
|
Dnes mi prišiel Chokoflex. Chcela by som sa vás spýtať, ako to mám skladovať, potrebujem to na Veľkú noc.
A či už môžem pripraviť ruže z neho, alebo je to priskoro? Ak môžem, kde to dať alebo ako zabaliť do tej Veľkej noci?
Som začiatočník, preto sa nečudujte, že dávam, možno sprosté otázky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milu Moderátor

|
Zaslal: st březen 17, 2010 7:01 pm Předmět: |
|
|
Eriko, skladuj dobře zabalené někde v chladu...a růže si už klidně připrav...pak je uzavři do krabičky a taky je nech v chladném prostředí _________________ Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Erika23 těsto v míse
|
Zaslal: st březen 17, 2010 7:10 pm Předmět: |
|
|
Milu ďakujem.
Ak sa mi niečo podarí vytvoriť, ukážem.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milu Moderátor

|
Zaslal: st březen 17, 2010 7:49 pm Předmět: |
|
|
budeme se těšit!! _________________ Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milu Moderátor

|
Zaslal: st květen 19, 2010 11:47 am Předmět: |
|
|
Holky, nevím jestli jste si všimly, Monika má Formix s novými příchutěmi - citron a pomeranč. Přijde mi, že jsou ty hmoty nějak tvárnější, nemusí se tolik propracovávat před upotřebením. Chuť je výrazná po citronech nebo pomerančích. _________________ Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janna01 prázdné břicho
|
Zaslal: út červen 22, 2010 10:00 am Předmět: |
|
|
Zdravím, možná blbá otázka, ale jak je to s vlhnutím v lednici? Doma udělaná modelka mi občas z dortu stekla. Mám teď novou lednici, je to Nofrost tak nevím jak v tom modelovací hmota vydrží nemáte zkušenost? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Libuš prázdné břicho
|
Zaslal: út červen 22, 2010 10:27 am Předmět: |
|
|
Já jsem pekla pro dceru na svatbu (před měsícem) a používala jsem jen formix a chokoflex. Všechno dopadlo dobře, nic neteklo. Mám je vyfocený na www.dekordort.cz . Lednici mám úúúplně obyčejnou, nic spešl... Vyšlo to.
Ale slyšela jsem, že když nějaká potahovka teče, tak na to zavčas pustit větřák, aby oschla. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milu Moderátor

|
Zaslal: út červen 22, 2010 11:04 am Předmět: |
|
|
holky, je úplně jedno jaká je to potahovka, záleží na vlhkosti prostředí...když je v lednici vlhko, tak teče všechno _________________ Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janna01 prázdné břicho
|
Zaslal: út červen 22, 2010 12:24 pm Předmět: |
|
|
je to ta samoodmrazovací - nofrost. nemám jí ani týden, takže jsem ještě nic nezkoušela:( i tak děkuji za odpovědi
hmotu jsem nyní objednala tak jsem zvědavá |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|