Obsah fóra Diskuzní fórum o dortech a pečení Diskuzní fórum o dortech a pečení
Zdobení, pečení, rady, nápady, inspirace
 
 ČlánkyČlánky  FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

POTAHOVÁ HMOTA FORMIX (Maďarsko)

Jdi na stránku Předchozí  
1, 2, 3, 4  Další

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Diskuzní fórum o dortech a pečení -> Nákupy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Milu
Moderátor


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 5274

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 5:53 pm    Předmět: Citovat

potáhla jsem tou čokoládou dort...jsem nadšená, ani jsem nepotřebovala svůj oblíbený silikonový vál, rukama se přenese bez úrazu...rantlík jak jinak - kleštičkami bez problému


drůbež vyměkla a prohlásila, že když potahovaný dort, tak jedině tou čokoládou...je fakt dobrá
_________________
Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Sárinka
umělecký dort


Založen: 18.7.2009
Příspěvky: 2026

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 6:08 pm    Předmět: Citovat

A ukážeš někde ten potažený a okleštičkovaný dort?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cukricek
prázdné břicho


Založen: 28.9.2009
Příspěvky: 8
Bydliště: PRAHA9

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 6:11 pm    Předmět: Citovat

Milu moc ti děkuji za zkoušky.Chtěla bychvědet jestli si použila olej na čokohmotu?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Milu
Moderátor


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 5274

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 6:16 pm    Předmět: Citovat

Sári, až bude celý dort hotový, tak samozřejmě vyfotím


Moni, olej jsem nepoužila, hmotu jsem jen pořádně propracovala v dlaních aby změkla a spojila se...tuhá má tendenci se drolit
_________________
Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
cukricek
prázdné břicho


Založen: 28.9.2009
Příspěvky: 8
Bydliště: PRAHA9

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 6:21 pm    Předmět: Citovat

Áno přesne tak ,taky jsem delala růže rozpracovala a když zmekla tak jsem modelovala:)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Soptík1
nadýchaný korpus


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 242

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 6:44 pm    Předmět: Citovat

Prosím jaký je ten cukr?
jaký je rozdíl mezi normálním a tímto (např. extra jemný od Korunní - myslím) Je to nějak extra výrazný rozdíl - nebo všem je tak super?
_________________
http://soptik1.rajce.idnes.cz/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Milu
Moderátor


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 5274

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 7:51 pm    Předmět: Citovat

Sopťo, v tom cukru je přidaný i škrob a je prostě vyrobený spešl na podsypávání potahovek
_________________
Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Soptík1
nadýchaný korpus


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 242

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 8:04 pm    Předmět: Citovat

Milu díky - jo táák a já jsem někde slyšela něco o škrobu a nějak jsem nechápala...
_________________
http://soptik1.rajce.idnes.cz/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sněhulík
našlehaný krém


Založen: 9.5.2008
Příspěvky: 502
Bydliště: okr.Chrudim

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 8:35 pm    Předmět: Citovat

Milu to zní a nejen zní...i vypadá úplně báječně..bude konec glukóze a sirupu..tak to vidím já, asi zatím není i v bílé barvě viď???
_________________
všechno je jednou poprvé
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Milu
Moderátor


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 5274

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 9:57 pm    Předmět: Citovat

Sněhu, nene, v bílé není...a i tahle se teprve testuje ale jistě se brzy dozvíme od Moniky, že už je k mání
_________________
Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Milu
Moderátor


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 5274

PříspěvekZaslal: po únor 15, 2010 9:42 pm    Předmět: Citovat

vzpomněla jsem si na ten slíbený dort potažený modelovací čokoládou...nebude z toho nic, na fotkách není nic vidět Sad ...jen na jedné je trochu znát jak vypadá to zdobení kleštičkami

_________________
Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Erika23
těsto v míse


Založen: 17.1.2010
Příspěvky: 94
Bydliště: Slovensko

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2010 6:40 pm    Předmět: Citovat

Dnes mi prišiel Chokoflex. Chcela by som sa vás spýtať, ako to mám skladovať, potrebujem to na Veľkú noc.
A či už môžem pripraviť ruže z neho, alebo je to priskoro? Ak môžem, kde to dať alebo ako zabaliť do tej Veľkej noci?
Som začiatočník, preto sa nečudujte, že dávam, možno sprosté otázky. Crying or Very sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Milu
Moderátor


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 5274

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2010 7:01 pm    Předmět: Citovat

Eriko, skladuj dobře zabalené někde v chladu...a růže si už klidně připrav...pak je uzavři do krabičky a taky je nech v chladném prostředí
_________________
Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Erika23
těsto v míse


Založen: 17.1.2010
Příspěvky: 94
Bydliště: Slovensko

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2010 7:10 pm    Předmět: Citovat

Milu ďakujem.
Ak sa mi niečo podarí vytvoriť, ukážem.
pusa
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Milu
Moderátor


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 5274

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2010 7:49 pm    Předmět: Citovat

budeme se těšit!!
_________________
Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Milu
Moderátor


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 5274

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2010 11:47 am    Předmět: Citovat

Holky, nevím jestli jste si všimly, Monika má Formix s novými příchutěmi - citron a pomeranč. Přijde mi, že jsou ty hmoty nějak tvárnější, nemusí se tolik propracovávat před upotřebením. Chuť je výrazná po citronech nebo pomerančích.
_________________
Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Janna01
prázdné břicho


Založen: 23.6.2009
Příspěvky: 11

PříspěvekZaslal: út červen 22, 2010 10:00 am    Předmět: Citovat

Zdravím, možná blbá otázka, ale jak je to s vlhnutím v lednici? Doma udělaná modelka mi občas z dortu stekla. Mám teď novou lednici, je to Nofrost tak nevím jak v tom modelovací hmota vydrží Sad nemáte zkušenost?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Libuš
prázdné břicho


Založen: 28.5.2010
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: út červen 22, 2010 10:27 am    Předmět: Citovat

Já jsem pekla pro dceru na svatbu (před měsícem) a používala jsem jen formix a chokoflex. Všechno dopadlo dobře, nic neteklo. Mám je vyfocený na www.dekordort.cz . Lednici mám úúúplně obyčejnou, nic spešl... Vyšlo to.
Ale slyšela jsem, že když nějaká potahovka teče, tak na to zavčas pustit větřák, aby oschla.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Milu
Moderátor


Založen: 4.9.2007
Příspěvky: 5274

PříspěvekZaslal: út červen 22, 2010 11:04 am    Předmět: Citovat

holky, je úplně jedno jaká je to potahovka, záleží na vlhkosti prostředí...když je v lednici vlhko, tak teče všechno
_________________
Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Janna01
prázdné břicho


Založen: 23.6.2009
Příspěvky: 11

PříspěvekZaslal: út červen 22, 2010 12:24 pm    Předmět: Citovat

je to ta samoodmrazovací - nofrost. nemám jí ani týden, takže jsem ještě nic nezkoušela:( i tak děkuji za odpovědi
hmotu jsem nyní objednala Smile tak jsem zvědavá
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Diskuzní fórum o dortech a pečení -> Nákupy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  
1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

Přidat toto téma do oblíbených.
 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpB.B © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com